Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Лошо разположен светофар създава предпоставки за ПТП в центъра на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:26 / 14.01.2012Коментари ()10052
© Plovdiv24.bg
Читателите на Plovdiv24.bg продължават да изпращат сигнали на редакционния ни имейл, за да споделят и алармират за нередности и затруднения, свързани с обществения и социален живот в Пловдив. Днес публикуваме без никаква редакторска намеса мнението на пловдивчанин, който предупреждава за евентуални последици от лошо разположен светофар, при това в центъра на града. Plovdiv24.bg ще информира съответните органи, отговорни за решаването на проблема.

Забележете на снимката как дървото скрива брояча на светофара и самия светофар. При определено заставане на шофьорите последните нямат видимост към светлините на
светофара и времето, което остава от определения сигнал. Това се намира на кръстовището на ул. "Граф Игнатиев" № 1 и бул. "Цар Борис ІІІ Обединител". 

Нека компетентните властимащи бъдат сезирани от Вас за отстраняването на проблема. Или дървото следва да се премахне, тъй като е почти изсъхнало, или светофарът да се премести на място, на което ще има видимост, тъй като така е доста опасно.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Losho-razpolozhen-svetofar-suzdava-predpostavki-za-PTP-v-centura-na-Plovdiv-320248
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.