Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нахлува студен въздух, възможен е слаб сняг
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:36 / 14.01.2012Коментари ()3167
© Plovdiv24.bg
Днес времето ще бъде ветровито, с умерен, в отделни райони на Дунавската равнина и временно силен запад-северозападен вятър. С него в страната ще продължи нахлува студен въздух. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са между 1 и 6°. Ще има променлива облачност, по-често значителна над южната половина от страната, където на отделни места ще превали слаб сняг. От север облачността ще намалява до вечерта над много райони до незначителна. В София - максимална температура - около 1°.

Атмосферното налягане ще бъде около средната стойност за месец януари.

Над планините облачността ще бъде по-често значителна, по билата ще е мъгливо. Ще превали слаб сняг. Ще духа силен и бурен запад-северозападен вятър. Ще застудее. Максимална температура на 1200 метра - около минус 3°, на 2000 метра - около минус 10°.

По Черноморието ще духа предимно умерен, по северното крайбрежие временно до силен запад-северозападен вятър. Облачността ще е променлива, по-често значителна в часовете преди обяд, но с тенденция от север бързо да намалее. Максимални температури - до 5-7°. Температурата на морската вода е около 6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Nahluva-studen-vuzduh-vuzmozhen-e-slab-snyag-320059
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.