Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Как возиха такситата в новогодишната нощ?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:23 / 02.01.2012Коментари ()8839
© Plovdiv24.bg
Читатели на Plovdiv24.bg писаха на редакционния ни e-mail, за да изкажат задоволството си от коректното отношение на таксиметровите шофьори в новогодишната нощ. "И в двете посоки ми взеха колкото показваше апарата, нямаше удвояване на сумата, въпреки, че пътувах с две различни фирми. Промоциите за фиксирана сума от точка до точка не важаха, но да не прекаляваме", похвали "бакшишите" нашия читател.

Други читатели обаче се оплакаха от практическата невъзможност да си хванат такси в навечерието на Нова година. "От 20:00 до 21:00 правихме непрекъснати опити цяла група хора да си извикаме такси. Телефоните на таксиметровите компании направо изключваха, а когато ни вдигаха само казваха, че нямат свободни коли", оплака се наш читател. "Накрая един от компанията се жертва и се качихме на личен автомобил", завършва разказа си потърпевшия.

Plovdiv24.bg научи, че проблемът с недостатъчните таксита е бил сериозен, но си има и своето обяснение. Заради забраните за завишени тарифи, много от шофьорите са предпочели да не работят в новогодишната нощ и да празнуват, както всички останали, приключвайки работа в 19:00.

Успяхте ли да се вредите за такси на Нова година и на какви цени ви извозиха? Оставете вашите впечатления и преживявания в коментарите под статията!



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kak-voziha-taksitata-v-novogodishnata-nosht-317028
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.