Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Превозват безплатно пловдивчани до София за "Щраус оркестра Виена"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:38 / 05.12.2011Коментари ()2253
©
Организира се безплатен превоз за всички пловдивчани, които желаят да гледат концерта на Щраус Оркестра Виена на 8 декември в София, зала 1 на НДК.

На 8 декември точно в 18 ч няколко автобуса ще потеглят към София от паркинга на хотел Тримонциум Принцес и ще се върнат в Пловдив веднага след концерта. За да бъдат допуснати на борда на автобусите, пътниците трябва да покажат на шофьорите своите билети за концерта на Щраус Оркестра Виена същата вечер.

В Пловдив билетите за събитието в столицата могат да бъдат закупени от касата пред Община Пловдив и в партньорската мрежа на Eventim - верига магазини Германос, Офис 1, Пикадили, бензиностанции OMV и други.

"След като билетите за първото гостуване на виенския оркестър в Концертна зала Пловдив бяха напълно разпродадени, интересът към събитието продължи да бъде голям и за нас беше съвсем логично да отговорим на търсенето като поканим пловдивчани на концерта в София", разказа Петър Харалампиев, един от организаторите.

В София Щраус Оркестра Виена ще излязат на сцената на НДК в два поредни дни - на 8 и 9 декември като за концерта на 9 декември билетите свършиха още преди един месец. Ограничени количества за 8 декември все още има от всички ценови категории в мрежата на Eventim и НДК.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Prevozvat-bezplatno-plovdivchani-do-Sofiya-za-Shtraus-orkestra-Viena-310402
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.