Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Община Пловдив и Фен Клуб на Майкъл Джаксън заедно в благотворителен концерт
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:17 / 20.06.2011Коментари ()2447
На 29-и юни - сряда - от 18.00 ч. във Военен клуб - Пловдив ще има благотворителен концерт, средствата от който ще бъдат дарени на Детска клиника по онкохематология към УМБАЛ - Пловдив. Парите от билетите, които ще струват по 3 лв., ще бъдат използвани за закупуване на жизненоважни медикаменти и консумативи. Идеята е на членовете на пловдивския фен клуб на Майкъл Джаксън и бе подкрепена от Община Пловдив и кмета Славчо Атанасов.

На концерта във Военния клуб ще участват децата от Нов Музикален Център, Мюзикхолен Театър - Пловдив, "THE MOONWALKERS" от София, Джорджия Николова, Джесика Иванова, Мирослав Крумов, и Школа по спортни танци "Алекс", град Пловдив.

Билети ще се продават на място преди концерта, както и предварително на касите до общината.

Освен благородната кауза, ще почетем и паметта на звездата, която показа, че светът има нужда от промяна, от обич и от помощ - Майкъл Джаксън. Ще продължим неговата хуманитарна миссия и ще докажем, че заедно можем много, казаха феновете на Джако от Пловдив.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Obshtina-Plovdiv-i-Fen-Klub-na-Maikul-Dzhaksun-zaedno-v-blagotvoritelen-koncert-263899
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.