Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Празник за Великден и на Главната
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:22 / 24.04.2011Коментари ()3719
Млади и стари пловдивчани и гости на града се стекоха днес на главната улица пред централна поща да празнуват Възкресение Христово с Политическа партия ГЕРБ. Областният управител и областен ръководител на ПП ГЕРБ в Пловдив-град инж. Иван Тотев поздрави присъстващите с "Христос Возкресе". 

За поредна година партия ГЕРБ почита поредния голям празник. Както миналата година, така и тази, сме тук и отново сме подготвили един много хубав козунак и много пъстри яйца. Пожелавам на всички да здраве, благоденствие, да имаме една успешна и добра година за нас и нашия град, заяви инж. Иван Тотев. Той подчерта, че през изминалите четири години ПП ГЕРБ винаги е била сред хората. За нас е важно всички, които са тук наистина да се почувстват добре, да създадем добро настроение, подчерта още областният управител и ръководител на партията в Пловдив Иван Тотев.
На празника "Великден с ПП ГЕРБ" присъстваха народните представители от ПП ГЕРБ от 16-ти МИР, общински съветници, районни кметове. 

Гостите бяха почерпени с 30-метров вкусен козунак и над 2000 великденски яйца. Малчуганите се забавляваха с приказни герои, мериха сили в състезание за най-здраво яйце, отговаряха на загадки, пяха и танцуваха. За участниците имаше награди, красиви балони и парче от огромната празничната торта.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Praznik-za-Velikden-i-na-Glavnata-249379
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.