Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
От днес БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за празниците
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:36 / 12.04.2011Коментари ()690
© Plovdiv24.bg
За удобство на клиентите, които предвиждат да пътуват с влак през периода на Великденските празници и през празничните дни по повод Деня на храбростта (Гергьовден), от днес "Холдинг Български държавни железници" ЕАД въвежда предварителна продажба на билети и резервации за седящи места за всички категории бързи влакове.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но "Холдинг БДЖ" ЕАД има практиката да удължава този срок, когато предстоят празнични периоди. Предварителната продажба на билети и резервациите за седящи места ще се извършват във всички гари и железопътни бюра в страната за периода от 12-ти април до 8-ми май.

Клиентите на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с гишетата "Информация" и билетните каси в гарите и бюрата са посочени на интернет страницата на железопътния превозвач.

За празничните дни по повод Великден и Гергьовден, "Холдинг БДЖ" ЕАД предвижда да осигури допълнителни вагони за някои влакове, които пътуват по основните направления в страната.



Още новини от Международни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Ot-dnes-BDZh-vuvezhda-predvaritelna-prodazhba-na-bileti-za-praznicite-246027
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.