Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стотици асеновградчани се включиха в почистването на града си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:50 / 10.04.2011Коментари ()1249
©
Кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев се включи в кампанията, като подкрепи служителите от общинския отдел "Екология" в района на църквата "Св. Илия". Акцент на организираното пролетно почистване бяха културните паметници и местности за отдих и почивка, междублоковите пространства, градинките, дворовете на училищата и детски градини. През другата събота и неделя общината планира да се извърши масирано почистване на Асенова крепост, прилежащите й райони и пътя до нея.

Акцията днес бе по повод Великден, денят на Асеновград - 24 май и предшестващите го "Майски културни празници". Сметосъбирачни коли на фирмата за чистота "Комунал" и работници от общината и фирмата през целия ден бяха на разположение на съгражданите си като събираха боклука.

Вчера започна и освежаване на бордюрите на тротоарите по главните улици на Асеновград, а кметът уточни, че това ще се случи на всички улици в града. Едни от най-активните бяха жителите на кв. "Запад", където по последни данни живеят най-много млади хора.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Stotici-asenovgradchani-se-vklyuchiha-v-pochistvaneto-na-grada-si-245359
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.