Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Димитър Лазаров се ангажира да провери сигнал за проблеми след изграждането на жп линия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:11 / 27.03.2011Коментари ()2838
©
"Защо при изграждането на ЖП линията Пловдив-Първомай не са завършени някои от подлезите и гарите, а улиците, разбити при строителството, не са възстановени?" - с този въпрос 4-ма члена на Инициативен комитет от село Поповица се обърнаха към народния представител от ГЕРБ от 17 МИР Пловдив Област Димитър Лазаров по време на изнесената му приемна в Садово в петък вечерта. Темата се оказа проблемна и за хората от Садово и Чешнигирово, които бяха пристигнали специално, за да се срещнат с Лазаров. Те допълниха, че по продължение на железния път все още стоят невъзстановени пътни участъци.

"Ще поискам спешна среща с министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков и в рамките на месец ще ви уведомя какво конкретно може да се направи", ангажира се народният представител. Причината, заради която местната власт не може да реши проблема е, че той не е в правомощията на общинската администрация.

На приемната присъстваха временно изпълняващият длъжността кмет на Садово Паскал Станков (ГЕРБ), председателят на ОбС Георги Буков (ГЕРБ) и общински съветници от групата на ГЕРБ в местния парламент.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Dimitur-Lazarov-se-angazhira-da-proveri-signal-za-problemi-sled-izgrazhdaneto-na-zhp-liniya-241306
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.