Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Каназирева отива на прокурор заради "гаражните" си изяви
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:43 / 21.02.2011Коментари ()6779
© Plovdiv24.bg
Гаражната изява на Каназирева може да струва скъпо на нея и благодетелите й
Кметът на район "Северен" д-р Ина Филипова внесе тази сутрин сигнал до Районна прокуратура - Пловдив, относно публикации в медиите за незаконността на таксите за гаражи. В сигналът, копие от който е изпратен и до кмета Славчо Атанасов, се казва следното:

"В качеството ми на орган на местно самоуправление Ви сигнализирам за предприемане на действия по компетентност относно публикации в електронните медии за незаконността на таксите за гаражи и предстояща кампания на раздаване на листовки, призоваващи гражданите към неоснователни протести.

Имайки предвид текста на статията, смятам, че подобни изказвания целят да дискредитират общинската администрация и да предизвикат напрежение сред гражданите на Пловдив.

Вземайки под внимание, че въпросните гаражни клетки с размери от 15 кв.м са поставени върху терени публична и частна общинска собственост и текста на Раздел II от Закона за местните данъци и такси съвсем ясно е обяснено как се определя таксата за ползване на общински терен, която не следва да се приравнява към таксата за предоставяне на административна услуга. В тази връзка изказване за ползване на общински терен за 2 лв. звучи гръмко, но нереално и единствената цел, която стои зад него е заблуда на гражданите и нагнетяване на напрежение сред тях. Също така се създава опасност от конфликти на подведени граждани с администрацията и затрудняване на работния процес.

Ето защо моля да предприемете съответните действия спрямо госпожа Дани Каназирева, предотвратяване на опасните последици, които крият такива изказвания и вероятността от дестабилизация на обществото".


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kanazireva-otiva-na-prokuror-zaradi-garazhnite-si-izyavi-231697
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.