Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дядо Коледа изненада с подаръци малките пациенти на МБАЛ "Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:44 / 23.12.2010Коментари ()2458
©
Много усмивки и празнично настроение цареше днес в Детското отделение на МБАЛ "Пловдив". И тази година ръководството на здравното заведение спази традицията и изненада с коледно тържество и подаръци малките си пациенти.

Разбра се, че тази година всички деца са слушали много и за това на празника в МБАЛ "Пловдив" пристигна Дядо Коледа. Белобрадият старец бе посрещнат с много възгласи от малките пациенти, а той ги зарадва с подаръци и лакомства.

"С този празник искаме да създадем настроение сред децата и техните родители и малко да ги разсеем, защото все пак те се намират в лечебно заведение", заяви изпълнителният директор на болницата д-р Аргир Аргиров.

"В Детското отделение на МБАЛ "Пловдив" в момента има 45 пациенти. Годишно през него минават над 5000 деца, около 3000 от тях престояват в болницата за различен период от време в зависимост от заболяването", информира началникът на отделението д-р Анеса Георгиева.

От своя страна изпълнителният директор на МБАЛ "Пловдив" д-р Аргир Аргиров пожела на целия екип на здравното заведение и на всички пациенти преди всичко здраве и дядо Коледа да им донесе това, което те си пожелаят.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dyado-Koleda-iznenada-s-podaruci-malkite-pacienti-na-MBAL-Plovdiv-216919
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.