Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивчани искат главата на компрометираната зам.-кметица Петя Гогова
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:30 / 19.12.2010Коментари ()4733
© Plovdiv24.bg
Това е лицето на културата в Пловдив, град който има претенции за културна столица на страната ни. Пловдивчани искат час по-скоро тя да си ходи!
Пловдивчани искат кметът по Културата Петя Гогова незабавно да си подаде оставката, установи проучване на Plovdiv24.bg, сред 3291 читатели на сайта. От тях 67% са категорични, че Гогова трябва да си ходи на момента, а само 5% я подкрепят. Едва ли има съвременен пловдивски политик, с толкова голямо неодобрение. 27% от гласувалите нямат мнение, тъй като нямат наблюдение над работата й, което е недопустимо за нейния ресор - свършеното от нея трябва да е пред погледа както на пловдивчани, така и на туристите, но явно свършеното не е достатъчно.

Петя Гогова се прослави само със скандали около нея и с нищо положително, камо ли да я запомним с нещо свършено за Културата на Пловдив, за която отговаря.

В момента Гогова е разследвана за конфликта на интереси. Най-голям отпечатък във визитката й обаче, остави просташкото й поведение и тоалетната хартия, която връчи на чешкия художник Черни.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchani-iskat-glavata-na-komprometiranata-zam-kmetica-Petya-Gogova-215884
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.