Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ЧСИ продава имот в Пловдив. Оказа се, че на него е започнал строеж на къща, за който не се знае
Автор: Данислава Вълкова 18:56 / 14.04.2024Коментари ()13585
Частен съдебен изпълнител продава триетажна къща на груб строеж и двор с няколко реда лозя, видя Plovdiv24.bg в сайта на камарата на частните съдебни изпълнители. Имотът се намира в район “Южен" в Пловдив на ул. “Чинар" и е с площ 992 кв. м., с предназначение за ниско застрояване (до 10 м).

При извършване на описа на поземления имот частният съдебен изпълнител Стефан Горчев констатира, че в имота е започнал строеж на триетажна сграда с частично изпълнен покрив в южната част, която не е отразена в кадастралната карта.

Началната цена, от която ще започне публичната продан е в размер на 236 800 лв., съставляваща 80 % от цената, съгласно чл. 485, ал. 4 от ГПК.

Имотът е собственост на длъжника Сийка Кикьова, която не е изплащала договорна ипотека, отделно има и доста възбрани. Задатъкът е 10 % от първоначалната цена, като желаещите могат да участват в търга до 14 май, като на 15 ще бъде обявен новият собственик, ако има такъв.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/ChSI-prodava-imot-v-Plovdiv-Okaza-se-che-na-nego-e-zapochnal-stroezh-na-kushta-za-koito-ne-se-znae-2078820
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.