Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Откриват ВИП-стая в Клиниката по УНГ на УМБАЛ "Свети Георги"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:03 / 17.11.2010Коментари ()4865
© Plovdiv24.bg
ВИП-стая по всички медицински стандарти откриват утре, 18 ноември, в Клиниката по ушно-носно-гърлени болести на Университетска болница "Свети Георги", съобщиха от лечебното заведение.

Луксозното помещение е ремонтирано и обзаведено по инициатива на пловдивския клуб "Сороптимист Интернешънъл". Това съобщи доц. д-р Диляна Вичева, специалист в УНГ-клиниката и делегат на клуба.

Необходимите за реновирането и оборудването на стаята 5 хил. лева са осигурени от семейство Елица, Мила и Петър Бончеви, от членовете на "Клуб Пловдив - Сороптимист Интернешънъл" и от фармацевтичните компании "ЮСиБи България" и ТП "Евофарм". След осигуряване на средствата ремонтът е бил извършен за 10 дни.

За този период са подменени цялата ВиК инсталация и интериора на санитарния възел - поставени са плочки, както и всички удобства за ВИП-престой. Обновени са и централните кислородна и аспирационна инсталации.

В основното помещение стените са с антисептична мазилка, а подът - с гранитогрес. Стаята разполага с хладилник и телевизор, а терасата към нея е отделена от останалия стационар със специални парапети и стени, разказа доц. Вичева.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Otkrivat-VIP-staya-v-Klinikata-po-UNG-na-UMBAL-Sveti-Georgi-207312
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.