Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Атанас Узунов влезе в УС на НАПОС-РБ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:39 / 08.03.2024Коментари ()2510
На провелото се в Пловдив общо събрание на Националната Асоциация на Председателите на Общински съвети в Република България бяха  избрани нови управителен и контролен съвети.

Председателят на Общински съвет Садово Атанас Телчаров бе преизбран за заместник председател, а председателят на Общински съвет Пловдив Атанас Узунов успя да се пребори за място в УС на организацията. За председател на асоциацията единодушно бе преизбран Венцислав Спиридонов, който е председател на Общински съвет Велико Търново.

Приветствия към събранието отправиха Даниел Панов, председател на НСОРБ и Савина Петкова, заместник-кмет на Община Пловдив, а кметът на Пловдив Костадин Димитров изпрати поздравителен адрес. 

На събранието бе изнесен отчетен доклад на асоциацията за последните 4 години, анализ на инициативите, а също така бяха приети бюджет за 2024 година и програма с набелязани мерки, които са свързани със законодателството, касаещо местното самоуправление и повишаващи административния капацитет на местните управници.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Atanas-Uzunov-vleze-v-USna-NAPOS-RB-2032401
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.