Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гледайте АРГАЙЛ: СУПЕРШПИОНИН на IMAX в Кино Арена
©
Шпионинът не е това, което е.

Режисьорът на култовите Шут в г*за! и поредицата Kingsman Матю Вон отново отприщва развинтеното си въображение и ни кани на незабравимо киноприключение с експлозивния, размиващ границите на реалността и поразяващо остроумен трилър Аргайл: СупершпионинАргайл: Супершпионин.

Премиерата на филма беше преди броени дни, а пловдивчани могат да го гледат и в IMAX формат в Кино Арена в Мол Марково Тепе.

Запознайте се с Ели Конуей – уединена авторка на поредица от шпионски романи, чиято идея за блаженство е нощ, прекарана у дома пред компютъра в компанията на нейната котка Алфи. Но когато измисленият сюжет на последната ѝ книга, който се върти около тайния агент Аргайл и мисията му да разкрие опасен синдикат, започва напълно да се припокрива със секретните действия на реална шпионска организация, спокойните вечери у дома остават част от миналото. Придружавана от незаменимия ѝ спътник Алфи и алергичния към котки таен агент Ейдън, Ели се впуска в шеметна надпревара по цялото земно кълбо в опит да остане една стъпка пред убийците, докато нейният измислен свят и реалният започват да стават все по-неразличими един от друг.

Шпионската комедия е чудесна възможност за приятно изкарване на Свети Валентин. Снабдете се с билети на касите на Кино Арена или на kinoarena.com.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ


Още по темата: общо новини по темата: 6636
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
предишна страница [ 1/1106 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Gledaite-ARGAIL-SUPERShPIONIN-na-IMAX-v-Kino-Arena-1994513
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.