Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Куриер в Пловдив: Идете си я вземете от Раковски или ще чакате друг ден
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:47 / 23.01.2024Коментари ()17145
Гневен читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да разкаже за изключително непрофесионално отношение от страна на служител в един от офисите на фирма за куриерски услуги в Пловдив. По думите на нашия читател, въпреки че грешката е на фирмата, като е объркано мястото на получаване и той се е опитал дори да плати, за да си получи пратката навреме, са му казали или да отиде до град Раковски, или да му бъде доставена в друг ден. 

Ето подробният му разказ: 

Уважаема медия,

преди няколко дни направих поръчка с доставка, насрочена за днес (23.01.2024 година) и дори одобрих платено известие посредством смс, освен имейл. Съответно получавам сутринта имейл, че пратката ми е доставена! Получавам също така смс - да отида до указания офис на Еконт зад МОЛ "Марково Тепе" за получаване. Посрещат ме с яснота, че пратката ми е погрешно пратена в Раковски!?! Оставените ми опции са - получаване за друг ден или да ходя до Раковски да си я вземам... Няма опция да си платя за тяхната грешка дори да ми я доставят днес!

Не за първи път има проблеми с доставки и се случва все по-често в последно време, което при посоченото по-горе отношение прави услугата абсолютно ненадеждна. Не е въпрос за парите - предложих да си платя за доставка по-късно, но корпоративното отношение и държание не допуска подобна възможност. Ако искаме важните ни доставки да пристигат в уречените дни и състояние, явно трябва сами да си ги вземаме.

Споделям гореописаното с надеждата по-малко хора да бъдат правени на маймуни от "Еконт" по подобен начин.

С уважение


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kurier-v-Plovdiv-Idete-si-ya-vzemete-ot-Rakovski-ili-shte-chakate-drug-den-1977270
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.