Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Черната нинджа" сключи споразумение с прокуратурата
Автор: Ивет Калчишкова 17:39 / 12.12.2023Коментари ()5479
© Plovdiv24.bg
Ученикът Иван Борисов, който стреля с пневматичен пистолет по автобус на градския транспорт през миналия ноември, сключи споразумение с прокуратурата по-рано днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Момчето бе неприятно изненадано от присъствието на медиите и през цялото време криеше лицето си от обективите. В зала защитникът му Славчо Харалампиев помоли журналистите клиентът му да не бъде сниман с довода, че "един младеж не трябва да навлиза по тази начин в живота", визирайки публикации в медиите. 

Съдия Атанаска Анастасова уточни, че Борисов е възвърнал сумата от 2814,60 за простреляния от него прозорец на автобус на градския транспорт.

Прокурорът и защитата на момчето изразиха готовност да незабавно сключване на споразумение след края на разпоредителното заседание, което желание бе прието от съда.

След 40 минутна почивка 18-годишният ученик получи "пробация" с продължителност от шест месеца. Два пъти в седмицата той трябва да се среща с пробационен служител. Момчето трябва да заплати и разносите по делото в размер на 700 лева.

След заседанието "черната нинджа" премина бързо през журналистите и не пожела да отговаря на въпроси. Защитникът му също бе лаконичен.

"Поведението му е резултат от труда на цялото общество, на нас като родители и на училището. Това не е изолиран случай - всяка спирка на градския транспорт има поражения".



Още по темата: общо новини по темата: 3
12.12.2023 »
11.11.2022 »
10.11.2022 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Chernata-nindzha-sklyuchi-sporazumenie-s-prokuraturata-1929745
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.