Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пишат до Цачева срещу Кацарова, обвиняват я в етническа нетолерантност
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:49 / 13.09.2010Коментари ()3556
© Plovdiv24.bg
Писмо до председателя на Народното събрание Цецка Цачева изпрати председателят на Общинския съвет Илко Илиев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Той бил силно провокиран от "клетвата" на шефката на парламента, че последният конфликт на интереси при хора от ГЕРБ е случаят с депутатката Геновева Алексиева - съпруга междувпрочем на Силви Алексиев, шеф на фирмата, която написа определеното от кмета като донос писмо срещу 30-милионния заем.

Нима Цачева не знаела случая с началничката на РИО доц. Павлина Кацарова? Как пряко закона в определен период от време била работила на два пълни трудови договора? Илиев дори бил принуден да изпрати в прокуратурата за проверка получения от служители в ТУ сигнал. 

Никакви последици не очаквал от писмото си шефът на местния пармамент, тъй като в ГЕРБ предприемали действия относно моралната си чистота само когато нелицеприятните истини се раздухвали из националните медии.

Зам.-председателят на Общинския съвет Тодор Христев хвърли още едно обвинение. В коментара си след изпратеното от Илиев писмо до прокуратурата тя сравнила председателя с арменския поп, което било проява на етническа нетолерантност, арменската общност в Пловдив дори имала намерение да вземе отношение по случая.





(C) ПОТВ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pishat-do-Cacheva-sreshtu-Kacarova-obvinyavat-ya-v-etnicheska-netolerantnost-191018
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.