Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кошмарни задръствания в Пловдив, градът се задъхва от брутален трафик
Автор: Данислава Вълкова 18:25 / 15.11.2023Коментари ()16083
Кошмарно задръстване по основни пътни артерии в и около Пловдив, видя Plovdiv24.bg. Сериозна натовареност на трафика има на Околовръстното шосе, където колоната от автомобили в посока Асеновград е от преди кръговото кръстовище на "Пазарджишко шосе".

В посока Пазарджик пък задръстването е от кръстовището с Пловдивския университет. На мостовете на река Марица - на бул. "Васил Априлов", Панаира и Адата е кошмар - те са изцяло задръстени от превозни средства, които буквално са спрели.

Подобно е и положението на бул. "Освобождение" по посока "Тракия", където движението на автомобилите е затруднено още от кръстовището с "Цариградско шосе".

Сутрин и вечер хората трябва да се въоръжат със здрави нерви и планиране на тръгване по-навреме. Като добавим и ремонтите по основните пътни артерии - около Централна ЖП гара, пробива "Модър-Царевец", "Брезовско шосе" и "Голямоконарско шосе" положението е плачевно.

От видяното става от ясно по-ясно, че Пловдив има нужда от удвояване на "Околовръстното шосе и изграждане на връзка "Асеновградско шосе", "Скобелева майка" автомагистрала "Тракия", така че трафикът от и за Родопската яка да не влиза в града, тъй като пътните артерии почти не могат да автомобилите.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Koshmarni-zadrustvaniya-v-Plovdiv-gradut-se-zaduhva-ot-brutalen-trafik-1898031
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.