Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ВМРО-НИЕ: Красимир Каракачанов е политическа кукувица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:52 / 23.08.2010Коментари ()2951
©
Пълна липса на политическа култура и поведение нямащо нищо общо с патриотизма демонстрираха "воеводите" на Красимир Каракачанов. По повод 107 години от Илинденското въстание партия ВМРО - Национален Идеал за Единство проведе мащабна кампания с билбордове и рекламни табла в Софи и другите големи градове. Кампанията е под наслов "Не сме забравили!" и целта според инициаторите е да се провокира чувството на национална гордост у българите.

За съжаление кампанията е провокирала и друго - отявлена политическа завист и то не от другиго, а у "побратимите" им от ВМРО-БНД от "Пиротска 5". Активисти на Каракачанов много усърдно са се опитали да си присвоят кампанията, обезоръжавайки рекламните табла на ВМРО-НИЕ с лепенки на собствената си партия. Това въобще не е първият опит на Каракачанов да си присвои чужди заслуги и идеи.

Добил известност като отявлен политически "муфтаджия", Красимир Каракачанов и друг път се е пробвал да си прави собствен пи ар на чужд гръб и за чужда сметка.
Само че, това поведение на политическа кукувица, редовно снасяща яйца в чужди политически централи винаги е поставяло партийката му ВМРО-БНД в услуга на външни интереси и в крайна сметка завинаги го изхвърли от голямата политическа сцена.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/VMRO-NIE-Krasimir-Karakachanov-e-politicheska-kukuvica-186503
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.