Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът на община Марица отказа да обясни защо паркира на място за инвалиди
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:15 / 18.08.2010Коментари ()17031
Отношението на кмета на община Марица
През уикенда наш читател ни изпрати снимки на нагъл шофьор, паркирал джипа си на място за инвалиди, бутайки знака. Още по-голямо недоумение от постъпката будеше фактът, че на предното стъкло на автомобила имаше пропуск на Община Пловдив.

Скандалните кадри предизвикаха сериозен отзвук. Оказа се, че автомобилът, паркирал така нагло в центъра на града, е на червения кмет на община Марица Запрян Дачев.

Почти сигурно е, че въпросната статия е стигнала до очите на г-н Дачев. За това говори и реакцията му при опита ни да вземем коментар по темата от него.

След като се свързахме с г-н Дачев и се представихме, той не пожела да изслуша нашия репортер и направо затвори телефона, без да чуе дори въпроса, явно афектиран, че Plovdiv24.bg разкри просташките му постъпки зад волана.

Нормално ли е лицето на толкова голяма институция да се държи по този начин, оставаме коментарите на вас.

Вчера стана ясно, че въпросният кмет-социалист ще приеме днес испанска делегация за "Подкрепа за междурегионално сътрудничество и обмен на най-добри практики". На какви практики ще учи г-н Дачев испанските си колеги? Може би как се паркира по улиците на България, когато се чувстваш недосегаем?



Още по темата: общо новини по темата: 3
19.08.2010 »
15.08.2010 »
15.08.2010 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-na-obshtina-Marica-otkaza-da-obyasni-zashto-parkira-na-myasto-za-invalidi-185251
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.