Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Миротворец" за лидера на "Възраждане": Руски агент, провокатор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:10 / 24.07.2023Коментари ()4440
©
Председателят на партия "Възраждане“ Костадин Костадинов е поредният в черния списък на украинския сайт "Миротворец“, който включи имената на българи, действащи в разрез с интересите на Украйна.

За Костадинов е посочено, че е руски агент на влияние в България. Описват го като "провокатор, лъжец, политически мошеник и популист", който сътрудничи с руския агресор по време на войната срещу Украйна, коварно започната от фашистка Русия.

Ето какво пише още “Миротворец" за лидера на “Възраждане":

"Руски агент с влияние в България. Провокатор, лъжец, политически мошеник и популист. Участва в информационно-пропагандни специални операции на Русия срещу Украйна и България. Сътрудничи с руския агресор по време на войната срещу Украйна, коварно започната от фашистка Русия. Манипулира обществено значима информация в интерес на руския агресор“.

Обяснява се още, че Костадинов е извършвал действия, свързани с унищожаване на доказателства за извършване на престъпления от руския агресор, създадени от него терористични организации и съучастници на режима в Кремъл срещу Украйна и нейните граждани.

“Миротворец" допълва, че прякорът на Костадинов е Костя Копейкин и е получен през 2018 г. за продажност и проруски настроения. Сайтът информира още, че Костадин Костадинов е лидер на българската популистка партия “Възрождение" и говори в подкрепа на Москва. Посочва, че Костадинов настоява за излизане на България от НАТО и Европейския съюз.

"В стремежа си да намери място в парламента, той организира протести и сблъсъци с полицията, използва проруски атаки, призиви за излизане от НАТО и ЕС и умишлено разпространяване на информация“, става ясно от публикацията в “Миротворец".

Припомня се, че през 2022 г. Костя е задържан от украинските специални служби в Одеска област. Причината – действия, насочени срещу националната сигурност на Украйна. След извършване на необходимите следствени действия и документиране на фактите за антиукраинска дейност, "Костадинов е позорно експулсиран от Украйна със забрана да я посещава за срок от 10 години“.

През 2023 г., следвайки инструкции от Москва, с цел унищожаване на доказателства за престъпленията на Русия и нейните граждани, участва в московска спецоперация за дискредитиране на “Миротворец" в България, става ясно още от публикацията,цитирана от Novini.bg.


Още по темата: общо новини по темата: 11
08.08.2023 »
25.07.2023 »
21.07.2023 »
21.07.2023 »
21.07.2023 »
21.07.2023 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Mirotvorec-za-lidera-na-Vuzrazhdane-Ruski-agent-provokator-1764620
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.