Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шефът на най-голямата руска банка не успя да запали новата "Лада" при представянето й
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:59 / 21.06.2023Коментари ()2477
©
Шефът на най-голямата руска банка "Сбербанк", Герман Греф, не успя да запали новата Lada Aura. Това стана на представянето ѝ от изпълнителния директор на "АвтоВАЗ" Максим Соколов.

Lada Aura на практика е луксозната версия на седана Vesta. Тя е рекламирана като "автомобил за бизнесмени и държавни служители". Моделът направи официалния си дебют на международния икономически форум в Санкт Петербург.

Новата Lada е оборудвана с 1.8-литров 4-цилиндров двигател с мощност от 122 конски сили. Той е съчетан с автоматична скоростна кутия. Интериорът е комфортен, с кожен салон и множество екстри. На централната конзола има голям дисплей, а отзад има доста свободно място за краката на пътниците.

Автомобилът получи много добри отзиви, преди в него да седне шефът на най-голямата руска банка. Греф изглежда видимо смутен от невъзможността да запали автомобила след 2 опита. Неговите помощници отворят капака на колата, а на помощ се притичва финансовият министър на Русия - Антон Силуанов. Именно той запалва новата Lada.

Проблемът се оказва доста елементарен. Греф се пробвал да стартира колата, докато лоста на скоростната кутия бил в режим Drive. Когато той пробвал да запали автомобила се задействал имобилайзера - защитата срещу стартиране на двигателя. Всъщност, причината новата Lada да не стартира, се оказват изрядно работещите й системи, коментират от руските автомобилни сайтове. Новата Lada Aura запалила веднага, когато скоростният лост бил поставен на P.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Shefut-na-nai-golyamata-ruska-banka-ne-uspya-da-zapali-novata-Lada-pri-predstavyaneto-i-1723933
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.