Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стефка Костадинова и министърът на спорта жури на олимпийски мини игри
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:15 / 04.06.2010Коментари ()1699
©
Кметът на район „Централен” Райна Петрова награди участниците в конкурса за детска рисунка на тема „Един свят с повече усмивки”
Стефка Костадинова и министърът на спорта Свилен Нейков отново ще участват на олимпиада. Само, че този път те ще бъдат жури на игрите, в които ще се включат деца от район "Централен". Надпреварата ще бъде в неделя, когато сили ще премерят над 100 малчугани от детските градини.

Състезанията ще се проведат на на спортен комплекс "Тракия" (СКЛАТ "Тракия") от 10.30 часа и в тях са включени всички олимпийски дисциплини, само, че в мини вариант. Олимпийските мини игри ще бъдат поредната инициатива, насочена за развитието на децата в „Централен". Те се организират от кмета на района Райна Петрова и са продължение на празненствата за 1 юни.

Петрова награди днес децата, които участваха в конкурс за рисунка "Един свят с повече усмивки". За победител беше определена Венета Павлова от детска градина "Мирослава". На второ място беше избрана рисунката на Михаил Дечев от детска градина "Щурче". 6-годишната възпитаничка на детска градина "Майчина грижа" Велизара Филипова завоюва третото място. На всички бяха раздадени грамоти за участие и предметни награди.

Конкурсът беше насочен към децата от подготвителните групи от всички детски градини в район „Централен". Освен първите три места, жури от специалисти беше отличило и две специални награди - за нова техника - рисуване, в комбинация с апликация и отлична композиция на предмети. Всички рисунки ще бъдат изложени през месец юни в сградата на администрацията на район "Централен".


(с) ПОТВ


Източник: ПОТВ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Stefka-Kostadinova-i-ministurut-na-sporta-zhuri-na-olimpiiski-mini-igri-168142
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.