Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Интересна покана за бал с магията на родните традиции в пловдивско училище
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:36 / 04.04.2023Коментари ()3588
Под звуците на български народни инструменти, облечени в тематични тениски с пъстри шевици, учениците от 12 “Д“ клас в ПГЕЕ – гр. Пловдив поканиха своите класни ръководители на абитуриентския си бал. Те изпратиха снимки от изненадата на редакционната поща на Plovdiv24.bg.

Затрогващият жест на бъдещите абитуриенти бе отправен към класния им ръководител в 8, 9 и 10 клас – инж. Спаска Николова и към настоящия им класен ръководител –  инж. Ангел Кансъзов, в знак на признателност и благодарност за тяхната отдаденост и съпричастност за времето прекарано заедно и грижите, положени за класа.

Инициативата на учениците включваше огромен винилов плакат с надпис, ефектен фон с цветовете на трибагреника и музикален акомпанимент от гайда, тъпан и акордеон. Самите те бяха облечени в еднакви тениски с народна шевица и надпис с класа и името на гимназията. Поканата беше приета с радост и завърши с празнично хоро, което се изви в двора на училището.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Interesna-pokana-za-bal-s-magiyata-na-rodnite-tradicii-v-plovdivsko-uchilishte-1626815
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.