Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Децата от район "Източен" в Пловдив със специален празник в днешния ден
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:35 / 28.03.2023Коментари ()1623
Като специален гост кметът на район "Източен“ Иван Стоянов се възхити искрено на уменията на децата от трета група "Златно сърчице“ в ДГ “Детелина“ да покажат артистичните си умения в празничния спектакъл "С България в сърцето“.

Проявата ознаменува Международния ден на театъра и се проведе в детската градина сред многобройна аудитория от родители и близки на децата. Това е втората им публичана проява след затворените години на пандемия от ковид и те много се вълнуват- сподели директорът Анастасия Караманолева.

Възрожденските песни повдигнаха градуса на настроението у всички, а дружина с мечове даде обет за преданост към народ и родина. Изящните танци с воали направиха атмосферата магична, а финалът с песента "Моя страна, моя България“ повдигна духа на всички присъстващи, част от които запяха с децата.

Иван Стоянов благодари на директора и учителите за невероятния спектакъл; на децата- за тяхното артистично изпълнение.

Сред суматохата за общите снимки, едно от децата приближи районния кмет и попита-мога ли да кажа нещо и за удивление на всички изрече:

- Аз обичам България!

Видимо развълнуван, Иван Стоянов го прегърна с думите: Това ми стига!


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Decata-ot-raion-Iztochen-v-Plovdiv-sus-specialen-praznik-v-dneshniya-den-1616989
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.