Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Милионер: Предложих 100 000 долара на жена, която седеше до мен в самолета, за да си свали маската
Автор: Георги Кирилов 10:39 / 21.03.2023Коментари ()15483
©
"Жената, която седеше до мен в първа класа в самолета, отказа 100 000 долара, за да свали маската си за целия полет. Не е шега. Това беше, след като обясних, че маските не вършат работа. Жената работи за фармацевтична компания."

Това написа в "Туитър" милионерът Стив Кирш. 

Стив Кирш е американски предприемач. Той е основал няколко компании и е един от двамата, на който се приписва които изобретяването оптичната мишка. Кирш е както филантропски поддръжник на медицински изследвания, така и популяризатор на дезинформация относно ваксините срещу COVID-19.

"И започнах наддаването от 100 долара. Казах на жената, че като я махне, за да хапне или пийне, може да се зарази с един дъх. Тя свали маската си веднага щом закуската беше сервирана!!!! Защото всички знаят, че не можете да се заразите, докато ядете! Може би следващия път ще седна до някой, който е имал сметка в Silicon Valley Bank (б.р. - тази банка наскоро се срина, след като обяви загуби на стойност 1,8 милиарда долара)", допълни ироничният си статус в социалната мрежа бизнесменът.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Milioner-Predlozhih-100-000-dolara-na-zhena-koyato-sedeshe-do-men-v-samoleta-za-da-si-svali-maskata-1607573
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.