Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Никой не вярва, че Мария Георгиева се е самоубила
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:13 / 16.03.2023Коментари ()41781
© Фейсбук
Изглежда, никой не вярва, че Мария Георгиева се е самоубила. Поне такива са 99.99% от коментарите под материала (най-вече във фейсбук страниците ни) на Plovdiv24.bg, озаглавен "Мария Георгиева е открита мъртва в Пловдив".

Близки на починалата се съмняват, че младата жена сама е сложила край на живота си. Особено недоумение буди информацията, че при огледа е установено, че входната врата на апартамента е била отключена, а пералнята работела.

Също така има данни, че жената е отворила фризьорски салон и е успяла да развие успешен бизнес, нямала е финансови проблеми. Което от своя страна отново кара огромната част от хората да подозират, че може би става въпрос не точно за самоубийство.

Образувано е досъдебно производство и се разследват всички версии за смъртта, съобщиха от полицията в Пловдив. А ние ще продължим да следим случая, докато цялата истина не излезе наяве.

Мария е била вокалистка в атрактивната дамска група "Спасителките", създадена през 2004 г. в Димитровград. Триото е в състав Добромира Тодорова, бивш член на "Пантерите", Мария Георгиева и Атанаска Гюргакова. Групата става популярна с песента "Спасителки", за която е заснет и видеоклип. През 2005 г. издават единствения си албум "Една целувка". През 2010 г. Атанаска Гюргакова загива след падане от виадукт на 30-ия километър на магистрала "Хемус" в посока Варна.


Още по темата: общо новини по темата: 2
17.03.2023 »
16.03.2023 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nikoi-ne-vyarva-cheMariya-Georgieva-se-e-samoubila-1602219
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.