Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
След 2 дни идва коренна промяна на времето
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:53 / 09.03.2023Коментари ()14737
©
В събота отначало в Дунавската равнина, до края на деня и в останалата част от страната, вятърът ще се ориентира от запад, в повечето райони ще е умерен. Ще бъде предимно облачно, с валежи, значителни по количество на места в Югоизточна България, където е възможно да са придружени и с гръмотевици.

Все още ще е топло за периода, но вечерта и през нощта срещу неделя вятърът ще стане северозападен, ще се усили и с него бързо ще нахлуе сравнително студен въздух. До сутринта в неделя валежите ще спрат, от запад на изток и облачността ще се разкъса, през деня ще намалее до слънчево време.

Температурите ще се понижат и преобладаващите ще са: минималните - от минус 2° до 3°, а максималните - между 7° и 12°. Вятърът постепенно ще отслабне. В началото на новата седмица ще бъде предимно слънчево. В понеделник ще е почти тихо, сутринта - сравнително студено, с минимални температури на отделни места до минус 5°.

Във вторник ще духа слаб вятър от юг-югоизток и ще започне затопляне. В средата на седмицата облачността ще се увеличи, на места ще има превалявания от дъжд, предимно слаби. Вятърът ще е от северната четвърт и ще бъде слаб до умерен.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Sled-2-dni-idva-korenna-promyana-na-vremeto-1593771
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.