Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Жител на Пловдив не намери обществена тоалетна, а толкова му бе нужна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:14 / 06.03.2023Коментари ()26734
© Plovdiv24.bg
Кой ще ми плати за увреденото здраве при липса на тоалетни из града? Това попита редовен читател на Plovdiv24.bg. Сега публикуваме разказа му за преживяното от нея предния уикенд:

Здравейте! Преди няколко дни прочетох, че щели да сложат химически тоалетни из града. Хубаво, но! В събота и неделя времето беше прекрасно, хиляди хора по улиците. Седнахме на кафе, след което се разхождахме и ние, но в един момент природата си каза тежката дума и имахме нужда от тоалетна.

В продължение на 3 часа вървяхме и когато зърнехме някъде химическа тоалетна, тя съответно беше заключена - вероятно за богоизбраните, а другите нямаме нужда от подобен лукс. Обикновено за мъжете е лесно да се мушнат в някой храст, пак с риск да ги спре полицай или да го снимат с охранителна камера за нарушаване на обществения ред, но какво правим, когато целият град гъмжи от народ и няма къде да се скриеш?

Редно ли е само на Главната да има 1-2 обществени тоалетни, а в другото време да се спасяваш и да стискаш с часове, докато намериш нещо за целта? И кой ще ми плати след това лекарите, прецаканите бъбреци и всички здравословни проблеми, които идват от прекомерно задържане? Хубаво, че имате намерение да сложите тоалетни из града, но дали на всяка от тях няма тактически да виси по един катинар - така, за богоизбраните?

Как ще бъде решен проблемът - четете тук!


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zhitel-na-Plovdiv-ne-nameri-obshtestvena-toaletna-a-tolkova-mu-be-nuzhna-1589723
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.