Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивчанин съобщи на полицаи за нарушение, но само чу "Абе, човек, не се занимавай!"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:18 / 04.03.2023Коментари ()11175
© Plovdiv24.bg
Снимката е илюстративна
Как няма редакцията да ви е залята със сигнали за нарушения, като вие вършите по-добра работа в конкретния случаи от институциите и конкретно от "Пътна полиция?". Това попита читател на Plovdiv24.bg и добави:

"Вие знаете ли каква е процедурата, ако един гражданин реши да сигнализира за нарушение? Първо трябва да го подготви, подпише и изпрати. След около месец, ако служителите на полицията решат да Ви обработят сигнала, ще Ви поканят лично да дадете сведения за случилото се, да се подпишете и разбира се, да се засечете лице в лице с нарушителя.

Какви ще са последствията за Вас, може да гадаем! Отнемане на време, стрес, притеснения ... тромава процедура и всичко това само за едно нарушение. Ами ако искате да сигнализирате за повече ... вземете си отпуска ! И се стига до там, ако гражданин реши да бъде буден такъв и да сигнализира за нарушения.

Не коментираме, когато не се работи по сигнали, не коментираме колко бързо въобще се обработват такива, които са започнати, а да не говорим, че на мен лично два пъти служители на МВР са ми казвали "Абе, човек... не се занимавай!". Как да не се занимавам, след като съм гневен!"


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanin-suobshti-na-policai-za-narushenie-no-samo-chu-Abe-chovek-ne-se-zanimavai-1587662
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.