Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Откъде можем да купим билети за културни и спортни събития в Пловдив?
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 18:10 / 11.02.2023Коментари ()1828
© Plovdiv24.bg
От 5 години Общински институт "Старинен Пловдив" включва в дейностите си продажбата на входни билети за културни и спортни събития. Като представител на най-голямата електронна система за продажба на билети "Ивентим", билетните каси, управлявани от Института са на разположение на всеки, който иска да посети театър, концерт, клубно парти, фестивал, футболен мач, тенис турнир и много други събития както в Пловдив, така и на територията на цялата страна.

Местата, откъдето можете да се снабдите с билети в Пловдив са: Билетен център на пл. "Стефан Стамболов"(пред сградата на Община Пловдив), Туристически-информационен център на ул. "Райко Даскалов" №1 (пл. "Римски стадион") и каса на Античен театър (ул. "Цар Ивайло" №2 а - вход откъм АМТИИ). Касите работят със зимно работно време, всеки ден от 09:00 до 17:30 ч., (обедна почивка 13:30 - 14:00 ч.), а в лятно работно време от 09:30 до 18:00 ч. (обедна почивка 13:30 - 14:00 ч.).

Две билетни каси има и в Дома на културата "Борис Христов“ на ул. "Гладстон" № 15. Каса "МаскАрт“, представител на "Ивентим", продава билети за всички събития в Пловдив и страната, както и за събития в ДК "Борис Христов“, Античен театър, лятна сцена Орфей, Летен театър, които не присъстват в "Ивентим". От касата на Държавна опера – Пловдив, освен билети за събития от афиша на Опера Пловдив, можете да получите и рекламни материали, програмки и дипляни за предстоящия летен сезон.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Otkude-mozhem-da-kupim-bileti-za-kulturni-i-sportni-subitiya-v-Plovdiv-1563989
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.