Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Намериха колата на холивудския актьор, който изчезна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:03 / 20.01.2023Коментари ()2211
©
Автомобил, собственост на британския актьор Джулиан Сандс е открит в близост до мястото, от което се смята, че той е изчезнал в планините на Южна Калифорния, но от него няма и следа, предадоха Ройтерс и Би Би Си.

Припомняме, че Сандс е в неизвестност от миналия петък, когато е тръгнал на поход в заснежените планини Сан Габриел, северно от Лос Анджелис. Лошите условия възпрепятстват издирването, а спасителните екипи казват, че няма "категорично установен краен срок" за приклюключване на издирването.

Сандс е на 65 години и е известен с роли в популярни филми и сериали, сред които са "Стая с изглед", "24", "Смолвил". 

От шерифската служба на окръг Сан Бернандино казаха, че автомобилът му е бил на паркинг, на който се смята, че го е оставил преди да се отправи на похода.

Семейството на Джулиан Сандс е прибрало колата, добавят от полицията.

Спасителите обясниха, че зимните условия продължават да възпрепятстват усилията им и те чакат да започнат ново наземно претърсване на района.

Приятели на актьора изразиха притесненията си, след като изчезването му беше потвърдено.

Британският актьор Самюел Уест написа в Туитър: "Моля се, моля се, дано Джулиан Сандс да е добре. Приятел и вдъхновение. Ужасна новина".

В продължение на седмици Калифорния беше разтърсена от смъртоносни бури, а президентът на САЩ Джо Байдън обяви бедствено положение. Любителят на планината Сандс е обявен за изчезнал в петък, 13 януари. Издирване е започнало веднага, но лошото време и опасност от лавини възпрепятстват наземната работа на спасителните екипи, пише "Телеграф".Джулиан Сандс е роден в Англия, но живее в Северен Холивуд със съпругата си - писателката Евгения Ситковиц, и двете им деца. От първия си брак със Сара Сандс, редактор в Би Би Си, актьорът има и един син.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Nameriha-kolata-na-holivudskiya-aktyor-koito-izchezna-1538634
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.