Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Община Пловдив: Няма проблем спирката да бъде преместена
Автор: Симона Димитрова 20:33 / 04.01.2023Коментари ()3230
От община Пловдив изразиха мнение, че въпреки съседските спорове относно преместването на автобусната спирка от северната страна на тунела на центъра, има ред и закони, разбра Plovdiv24.bg.

От ОП "Организация и контрол по транспорта" споделиха, че още преди Нова година са получили уведомление относно одобрение за преместване на спирката.

Имало е и одобрена схема къде да бъде преместена, а писмото е изпратено до Петър Денчев, който е собственик на къщата, на която е пречела спирката и която трябва да се реставрира. 

ОП "Организация и контрол по транспорта" не премества спирката, защото са смятали, че преместването вече е в действие и не са знаели, че е спряно, защото всъщност преместването е трябвало да се извърши от инвеститора. 

Преместването е било одобрено въз основа на съгласувано одобрение от Експертния съвет към общинската комисия по безопасност на движението.

Приложена е схема и са получили уведомление за разрешението спирката да бъде преместена, което е подписано от главния архитект на общината, и съответно няма проблем спирката да бъде преместена.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obshtina-Plovdiv-Nyama-problem-spirkata-da-bude-premestena-1518081
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.