Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Лекарката, издала смъртен акт без да види трупа: Направих каквото трябва
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:10 / 16.03.2010Коментари ()14358
© Plovdiv24.bg
Лекари изнасят трупа на възрастната жена, скрит в одеало, тъй като бе обезобразен
"Всичко, каквото е трябвало да направя, съм го направила", коментира пред репортер на Plovdiv24.bg личният лекар на зверски убитата днес възрастна жена Славка Костадинова - д-р Петлехем Минасян. Така джипито отговори на обвинението, че е издала смъртния акт на пациентката си без да отиде на място да я види, а само след разговор със сина-насилник.

Масивен инсулт, рани от залежаване и куп неразбираеми медицински термини изсипа пред репортера ни д-р Минасян като причини за смъртта. Тя така и не отговори на простичкия ни въпрос - дали е видяла трупа, преди да издаде смъртния акт. Тя беше категорична, че истината ще излезе наяве при евентуална проверка на работата й и не желае да коментира повече по въпроса.

Според смъртния акт, който д-р Минасян е издала и полицейските служители са разгледали, жената е починала от сърдечен удар. Съдебните лекари, които са пристигнали на мястото, обаче категорично са отхвърлили този вариант, тъй като трупът е бил обезобразен и с прорезни рани. Ако д-р Минасян е издала смъртния акт без да види трупа, тя носи наказателна отговорност и може да бъде лишена от правото да упражнява професията си.


Още по темата: общо новини по темата: 2
17.03.2010 »
16.03.2010 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Lekarkata-izdala-smurten-akt-bez-da-vidi-trupa-Napravih-kakvoto-tryabva-149391
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.