Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Изненадващо Google спира приложението Street View
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:36 / 02.11.2022Коментари ()5378
©
Google спира приложението Street View, което позволява на потребителите да правят виртуални разходки из улиците и въобще почти всяка точка на света. Информацията засяга самостоятелното приложение за Android и iOS, а самата функционалност ще продължи да бъде достъпна в Google Maps, пише nixanbal.com.

Приложението Street View ще изчезне от Google Play и App Store в близките седмици, а след март 2023 г. все още ползващите го потребители няма да получават повече актуализации и поддръжка за него.

Street View позволява дори през смартфона потребителите да разглеждат различни места по света и дори да добавят собствени 360-градусови изображения (т.нар. Photo Spheres), допринасяйки за развитието на услугата. Тази функция обаче е достъпна и в Google Maps, така че самостоятелното приложение на Street View изглежда не привлича достатъчно потребители и Google е решила да го закрие. 

Ако все пак искате да използвате услугата, макар и без поддръжка и ъпдейти след март догодина, побързайте да изтеглите приложението.


Още новини от Международни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Iznenadvashto-Google-spira-prilozhenieto-Street-View-1449696
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.