Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивчанка: Пийте си редовно лекарствата. Ако не, марш на село!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:27 / 24.10.2022Коментари ()24393
"Здравейте, аз съм поредната, потресена и разочарована от шофьори и кондуктори в градския транспорт. Не мога да кажа,че всички са такива,но повечето са срам и позор. Реавтобус, шофьордовен пътник съм на линия 1, и вече познавам визуално голяма част от тях". Така започва сигнала си до Plovdiv24.bg пловдивчанка. И продължава:

"Преди няколко седмици имах спор с един от кондукторите отново заради дребни стотинки. Няма да обяснявам на дълго и широко. Шофьорът се намеси грубо и цинично в разговора ни и започна да ме обижда на висок глас. Първо каза, че съм боклук, след което заяви, че съм много грозна и трябва да си сложа маска, за да не плаща хората.

Имаше и псувни. От техни колеги научих имената им. Шофьорът се казва Кольо, а кондукторът Величко. Звънях на шефа им господин Тотков, но той е безсилен и нищо не предприема, защото не достига персонал. Всички знаят за проблема, затова си правят каквото поискат.

80% от тях имат проблем с психичното си здраве. Нужно е да минават прегледи. Проблемът е огромен и ежедневен. Редовно ставам свидетел на скандали от тях и между тях. Пълно е с психясали шофьори и кондуктори. Предните врати масово не се отварят. 

Зад шофьора и предните седалки в повечето случаи има опънато въже, което е празно, а сутрин няма къде да се качи човек. Истинско предизвикателство е сутрин. Заплатите им били малки. Разбирам ги. И моята е малка, но се държа прилично.

Това е положението. Да не говорим какви далавери стават с билетите, но това е тема на друг разговор. Призовавам шофьори и кондуктори. Хора, лекувайте си нервите и си пийте редовно лекарствата. Ако не, марш на село! Изпращам снимки от автобуса и шофьора".


Още по темата: общо новини по темата: 339
12.05.2024 »
07.05.2024 »
05.05.2024 »
02.05.2024 »
16.04.2024 »
08.04.2024 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanka-Piite-si-redovno-lekarstvata-Ako-ne-marsh-na-selo-1437450
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.