Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дрогираният джигит от опасната гонка в Морската градина на Бургас вече е на свобода!
Автор: Иван Сотиров 10:59 / 12.10.2022Коментари ()1144
© Burgas24.bg
Шуменецът Фехти Фикри, който си спретна опасна гонка с полицията в Морската градина на Бургас, вече е извън ареста. Това е решил Районен съд – Бургас на заседание, проведено вчера, научи Burgas24.bg.

 29-годишният джигит е признал вината си и е сключил споразумение с прокуратурата. Съдът е определил наказание "Лишаване от свобода" за срок от 1 година и 6 месеца, с отлагане на изпълнението за срок от 3 години. Фехти остава без книжка през следващите 2 години. Ще трябва да заплати и глоба в размер на 500 лв.

Първите сцени от екшъна се разиграват вечерта на 15 септември край ресторант "Воденицата". Там полицейски служители подават звуков и светлинен сигнал на шофьора да спре сеата си, но вместо да направи това -  той отпрашва с бясна скорост в посока х-л "Приморец". Малко преди входа на Морска гара  автомобилът навлиза на плажната ивица и забоксува. Фехти отказва да излезе от колата и оказва яростна съпротива. Тестовете  за употреба на алкохол и наркотици доказват, че шофьорът е употребил амфетамин и метамфетамин.


Още по темата: общо новини по темата: 1
19.09.2022 »

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Drogiraniyat-dzhigit-ot-opasnata-gonka-v-Morskata-gradina-na-Burgas-veche-e-na-svoboda-1424209
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.