Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
РЗ БОП разби публичен дом. Съседите: Полицията знаеше за бардака
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:34 / 13.02.2006Коментари ()27789
©
Три проститутки са арестувани в Пловдив при разкриване на публичен дом след специализирана акция на регионалното звено за Борба с организираната престъпност, проведена под наблюдението на районния прокурор на Пловдив Димитър Ангелов.

Публичният дом се намирал в апартамент под наем на бул. “Цариградско шосе” срещу военното поделение. Две от проститутките са задържани в ареста на полицията. Третата е непълнолетна и е откарана в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни. По информация на Дарик радио едната от задържаните е украинка, а втората е арестувана и друг път за проституция. Срещу тях е образувано дознание и са им повдигнати обвинения за проституиране и склоняване към блудствени действия. Предвиденото в закона наказание е до 2 години лишаване от свобода.

Пред Дарик радио съседи потвърдиха, че апартаментът се използва за публичен дом от дълго време и много пъти са подавали сигнали в полицията, но без резултат. По неофициална информация проститутките работят за известен сутеньор. Директорът на РДВР Пловдив полк. Ангел Рангелов отказа да отговори на въпроса защо полицията не е реагирала на подадените сигнали.

Началникът на РЗ БОП кап. Калин Георгиев също отказа да коментира подробности, свързани с проведената акция.

През изминалата седмица бяха образува девет бързи полицейски производства срещу проститутки за получаване на нетрудови доходи по неморален начин.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/RZ-BOP-razbi-publichen-dom-Susedite-Policiyata-znaeshe-za-bardaka-14218
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.