Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС Пловдив-област бяха гости на събора в село Крумово
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:52 / 18.09.2022Коментари ()1060
Областният координатор Георги Мараджиев, заедно с общинският ръководител на ГЕРБ-Родопи Запрян Янков и кандидатите за народни представители Веска Вълчанова, Нели Велкова и Венцислав Дзивков уважиха традиционния събор на село Крумово. Гост на празника бе и водачът на листата на ГЕРБ – СДС за област Пловдив Десислава Трифонова. Домакин бе кметът на селото Румяна Самоковарева.

Представителите на ГЕРБ имаха  възможност да поговорят с хората, дошли на празника. Те използваха възможността да посочат основните приоритети в програмата на ГЕРБ-СДС в Плана за възстановяване, както и да чуят тревогите на жителите на общината. Хората споделиха притесненията си от цените на електроенергия, горивата и газа, както и за липсата на дърва и подчертаха, че трудно ще изкарат зимата.

Въпреки повишените пенсии, те изтъкнаха, че инфлацията ги е изяла и става невъзможно покриването на сметките на едно нормално домакинство. От своя страна кандидатите увериха, че ГЕРБ има план за справяне с тези кризи и според разчетите  минимална заплата ще стигне 1 200 лева, средна 2 800, а пенсията –до 1000 лева.

А това трябва да стане чрез стабилизиране на публичните финанси чрез благоразумна, стабилна и консервативна фискална политика.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Kandidati-za-narodni-predstaviteli-ot-GERB-SDS-Plovdiv-oblast-byaha-gosti-na-subora-v-selo-Krumovo-1397466
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.