Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Голямото завръщане на БК ЦСКА: Тръпката е в баскетболната зала
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:20 / 18.07.2022Коментари ()1199
©
еfbet става генерален спонсор на мъжкия баскетболен отбор на армейците

След 13 години пауза мъжкият баскетболен отбор на ЦСКА се завръща с шампионска заявка в НБЛ, стана ясно този уикенд.

"За еfbet е чест да стане генерален спонсор на баскетболния ЦСКА – 12-кратен шампион и носител на 18 Купи на България и така да продължим традицията си да подкрепяме българския спорт. Щастливи сме, че имаме възможност да сме част от новата история на ЦСКА начело с изявени армейски легенди като старши треньора Росен Барчовски, обявиха от екипа на букмейкъра.

"Не съм се колебал и за секунда, дали да приема предложението. Знам каква е отговорността и какви са очакванията, защото името ЦСКА
©
задължава. Само ЦСКА!“,
каза Росен Барчовски по време на официалното си представяне начело на тима.

С подкрепата  на баскетболния тим и привличането на червени звезди в него еfbet продължи и друга традиция – да покрепя възраждането на армейската слава, както прави и във футбола, където също е генерален спонсор и на футболния тим ЦСКА 1948. Към неговия спортно-технически състав в последните месеци се присъединиха армейските емблеми Любослав Пенев, Валентин Илиев, Методи Томанов, Методи Деянов, Ради Здравков и Спас Джевизов, затвърждавайки посланието "ЦСКА на фенове и легенди“.

"Имаме еднакви цели и в двата слу
©
чая -  да покрепим спорта и спортистите със заслуги към него и да върнем феновете, както на стадиона, така и в залата. Сигурни сме, че по този начин ще помогнем да получат отново тръпката от победите на любимия си отбор. Успех, ЦСКА!“
, казват още efbet.

"Готови сме за високи постижения. Това става благодарение на основния ни спонсор efbet. Благодарим на семейство Найденови, които са генетично свързани с ЦСКА и не гледат на проекта само като бизнес начинание и реклама, а като на кауза. Благодарен съм, че повярваха в нашата концепция, да вървим стъпка по стъпка към Европа. Партньорството е дългосрочно“, обясни членът на УС Александър Чакмаков.

Генералният спонсор дава сериозна заявка с подкрепата си, а в продължение на тази линия беше обявено и партньорството между футболния клуб ЦСКА 1948 и баскетболния ЦСКА. Футболният клуб ще помага чрез своето ноу хау за модерно управление и маркетинг в спорта, ще споделя опита си от последните години, както и своята философия – клуб на фенове и легенди. Изпълнителният директор на  ЦСКА 1948  Добрин Гьонов и емблематичният за червените фенове Методи Томанов ще бъдат част от Управителния съвет на БК ЦСКА.

"Пожелавам успех на Росен Барчовски и на тима. Ще бъде трудно, но всички заедно ще се справим“, каза старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев, който дойде в баскетболната зала, за да подкрепи завръщането на армейците в елита на баскетбола.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Golyamoto-zavrushtane-na-BK-CSKA-Trupkata-e-v-basketbolnata-zala-1308858
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.