Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Предизвикателство: Каним кмета и подопечните му да поседят един час на Гребната
Автор: Георги Кирилов 13:34 / 18.07.2022Коментари ()15465
© Plovdiv24.bg
Положението с комарите в Пловдив е огледало на това на управлението на проблема - трагикомично.

Затова от Plovdiv24.bg призоваваме кметът Здравко Димитров да седи един час вечерта в района на парк "Отдих и култура“. Позволяваме му да се "изкъпе" с репелент, защото знаем, че и това няма да го спаси. Ние пък сме готови да заснемем героичната му постъпка. Надяваме се с него да е поне и заместник-кметът, в чийто ресор е ОП "Дезинфекционна станция" - Величко Родопски.

През уикенда на Гребната имаше музикален фестивал. Отзивът от него е изключително противоречив. Меломаните са във възторг от чутото и видяното от сцената, но в пъти повече жители на Пловдив останаха будни по принуда, защото бяха погазени всички общински норми, без да последва каквато и да е реакция.

Голямо впечатление обаче на зрителите на фестивала направиха именно комарите. Много от тях се оплакаха в социалните мрежи, че положението е било толкова нетърпимо, че едвам са издържали.

Това мнение се споделя и от всички спортуващи в района на Гребната. Читател ни изпрати снимка на част от последиците по тялото му при все, че е използвал репелент.

Годишно от бюджета на Пловдив се харчат 1 283 000 лева за дейността на ОП "Дезинфекционна станция".

Предизвикателството към кмета ни е изключително сериозно отправено, очакваме реакция от негова страна. Ще информираме читателите на Plovdiv24.bg дали го приел, или под какъв предлог е отказал.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Predizvikatelstvo-Kanim-kmeta-i-podopechnite-mu-da-posedyat-edin-chas-na-Grebnata-1308811
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.