Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Възможно забавяне в пускането на новите карти, обмислят варианти за действие
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:35 / 11.01.2010Коментари ()2658
© Plovdiv24.bg
На среща между пловдивските превозвачи и заместник-кмета Александър Константинов по-късно днес следобед ще се поставят редица важни проблеми, свързани с градския транспорт, съобщи за Plovdiv24.bg управителят на "Хеброс бус" Веселин Дошков.

Те ще искат категорични гаранции за реалното увеличение на компенсациите, което бе заявено от общината, тъй като си имали достатъчно причини да се съмняват в превръщането на обещаното в реално. Друго искане, което превозвачите смятат да поставят, е за изплащане на компенсациите ежемесечно, като им бъде превеждана 1/12 от сумата, за да могат да изпълняват финансовите си задължения към банки и други институции.

Дошков отбеляза, че трябва да се реши какво да се предприеме, ако отпечатването на картите за градския транспорт се забави и имащите право на преференции не успеят да се снабдят с такива до началото на месец февруари, когато влиза в сила новата разпоредба.

Не на последно място ще искаме изваждането на Ангел Батаклиев от комисиите, в които участва, тъй като в качеството си на общински съветник и в същото време - собственик на транспорта фирма, влиза в остър конфликт на интереси и това не може да продължава, категоричен беше Веселин Дошков.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vuzmozhno-zabavyane-v-puskaneto-na-novite-karti-obmislyat-varianti-za-deistvie-130674
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.