Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Неприятна ситуация на АМ "Тракия" изкара наяве доброто у българите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:07 / 11.07.2022Коментари ()6612
© Фейсбук
Преди няколко дни Plovdiv24.bg публикува новината "ТИР гори на АМ "Тракия", спряха движението към София". Ето как описа ситуацията на другия ден пловдивският общински съветник Георги Величков:

"След тунелите на магистрала "Тракия" по посока София, може би на около 600-700 метра пред мен се виждаше камион, отбиващ в аварийната лента със запален товар. Отбих след камиона с идеята да извадя пожарогасителя и да помогна на вече реагиралите и опитващи се да помогнат на шофьора други водачи, но за съжаление камионът пламна със страшна сила и след минути изгоря почти до основи...

Камионът пренасяше сламени бали, които всички знаем колко бързо и лесно се запалват и изгарят. Не знам как се е запалил, дали от повреда или от хвърлена цигара, но въпреки неприятната ситуация бях впечатлен, че 8-9 автомобила спряха и се опитаха да помогнат на човека!

В такива моменти се опитвам да намеря смисъл и логика в това защо, когато някой има наистина крещяща необходимост от помощ, ние българите показваме, че носим в себе си добрина, сърдечност и състрадателност, а в ежедневието си сме изтъкани от гняв и агресия!

Дано шофьорът и собственикът бързо решат своите проблеми! Респект към всички, които отбиха и предложиха помощ!"


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nepriyatna-situaciya-na-AM-Trakiya-izkara-nayave-dobroto-u-bulgarite-1304182
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.