Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
18 лева за квадратен метър? Да, вече има и такава оферта
Автор: Диана Бикова 21:03 / 04.07.2022Коментари ()32694
© Фейсбук
Търси се нов собственик на бившето селскостопанско летище на пловдивското село Труд, който да е готов да плати за него 1 290 276 лева. Ексклузивната оферта е обявена от агенция за недвижими имоти, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Имотът е с обща площ 71 682 кв. метра, като цената е 18 лв. за квадратен метър. По статут е земеделска земя, с начин на трайно ползване за летище/ аерогара. Пистата е асфалтирана и е с дължина 360 м и широчина 25 метра. Могат да кацат самолети до 10 тона и хеликоптери без ограничение. От агенцията уточняват, че имотът е подходящ и за друга дейност - изграждане на халета, складове, производствени площи. 

Селстостопанското летище е изоставено от години и не е ползвано повече от две десетилетия, каза кметът на село Труд Красимир Минков, който научи от репортер на Plovdiv24.bg за готвената продажба.

Намира се на запад от жп линия в посока Карлово и близо до землищната граница с Граф Игнатиево. Непосредственото до имота, който сега се продава, но на територията на съседното село, функционира друго частно летище, обясни Минков.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/18-leva-za-kvadraten-metur-Da-veche-ima-i-takava-oferta-1299380
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.