Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Още един от големите комплекси в Пловдив на финалната права
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 04.07.2022Коментари ()9081
©
Новият жилищен комплекс, който расте между бул. “Шести септември“ и бул. “Марица" заявява все по-открито модерния си архитектурен облик.

Строежът на сградата е към своя край и придобиване на АКТ 16 за секции Г и В, чиито общи части вече греят с елегантен интериор. Северната част на комплекса, чиито тераси са с директен изглед към река Марица, е с напълно готова фасада, а стъклените парапети на терасите красиво отразяват водната повърхност и зеленината в непосредствена близост. От същата страна, разположени на кота нула и отворени за огледи, са търговските площи, които се отдават под наем. Концепцията на пространствата е да се превърнат в удобни и привлекателни места за услуги и отдих. Паркоместатата пред тях, тротоарната зона, както и подземният гараж също са в активен етап на финално изграждане.

Platinum Homes се ползва от удобството да е разположен до най-облагородената крайречна зона на Марица, която предоставя възможност за спорт и почивка. Велоалеята и детските площадки са също част от предимствата на локална инфраструктура.

Ком
©
плексът предлага разнообразни по квадратура и разположение апартаменти и в различна степен на завършеност.

Търговската политика на Platinum Homes осигурява гъвкави условия за закупуване на жилище в комплекса с помощта на изгодни месечни отстъпки в цената, специални преференции при банково кредитиране и индивидуално отношение към всеки клиент.

За повече информация:

0886 01 01 01 и 0886 033 044

www.platinumhomes.bg

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Oshte-edin-ot-golemite-kompleksi-v-Plovdiv-na-finalnata-prava-1299161
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.