Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Подаръци и куп игри за децата от община "Родопи" в Деня на детето
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:14 / 01.06.2022Коментари ()2155
Игри, музика, рисуване и подаръци получиха децата от община "Родопи“  по повод Международния ден на детето- 1 юни.

Кметът Павел Михайлов се включи в празника в селата Браниполе, Устина и Цалапица. Заедно с децата се забавляваха и председателят на ОбС "Родопи“ Георги Цанков, който гостува в село Марково. Много приятни изненади зарадваха и малчуганите в село Брестовица, където беше заместник-кметът Емилия Иванова. В  село Ягодово гост на веселата детска щуротека беше Борислав Инчев, който отговаря за образованието в общината. На спортната площадка в Златитрап се завъртя пъстър карнавал.

С много танци, усмивки и весело настроение беше зареден днешния ден. За да бъде забавата истинска за малчуганите, в помощ им бяха актьорите от театър "Слънчо", театър "Хамелеон“ със своя детски куклен спектакъл "Музиката е в нас“, както и първоюнското магично шоу на актьорите от "Меджик парти“. Още едно интересно преживяване получиха децата в село Ягодово с авторския сценарий "Ася в страната на талантите“ .

"Днес е най-слънчевият и жизнерадостен празник, защото е посветен на Вас – нашите деца! От сърце Ви желая, детството ви да бъде едно приказно приключение, изпълнено с безгрижни игри, много приятели, веселие и смях“, пожела на децата кметът Павел Михайлов. "Бъдете здрави и упорити в преследване на мечтите си и никога не губете искреността на чистото детско сърце. Бъдете окрилени от щастие, запазете своята любознателност и търсете винаги доброто!“

Празникът се провежда за поредна година и се превърна в традиционно събитие от програмата на Община "Родопи“, посветена на Деня на детето. Тържествата се осъществят с подкрепата на кмета на общината и кметовете по населени места.


Още по темата: общо новини по темата: 277
02.06.2023 »
01.06.2023 »
01.06.2023 »
01.06.2023 »
01.06.2023 »
01.06.2023 »
предишна страница [ 1/47 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Podaruci-i-kup-igri-za-decata-ot-obshtina-Rodopi-v-Denya-na-deteto-1276851
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.