Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Огромна военна машина по улиците на Пловдив
Автор: Цвети Тончева 20:35 / 31.05.2022Коментари ()26050
© Фейсбук
Огромна военна машина по улиците на града стресна пловдивчани, видя репортер на Plovdiv24.bg. "Какво е това чудо и накъде отива“, се питат хората.

Припомняме, че утре – 1 юни, в Пловдивския панаир започва 15-ото изложение "Хемус 2022". Най-голямото българско изложение на отбранителни продукти и услуги със своята над 25-годишна история на богат опит, традиции и успех предлага уникални възможности за съчетаване на интересите на националните институции, въоръжените сили, българската отбранителна индустрия, европейските и международните производители и потребители, научните институции и академичната общност. 

Членството на България в Европейския съюз (ЕС) разшири обхвата и увеличи привлекателността на Изложението за участници, както от държавите-членки на ЕС, така и за участници от държави извън ЕС. Международно изложение на отбранителни продукти и услуги осигурява платформа за европейските и международни компании да демонстрират техните иновации пред широка аудитория, която включва техни партньори на отбранителната и в областта на сигурността индустрия, високопоставени представители на държавни институции и Въоръжените сили, официални гости от европейската и международна общност.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ogromna-voenna-mashina-po-ulicite-na-Plovdiv-1275950
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.