Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Делегати и музиканти от над 20 държави ще се включат в първото издание на Spike
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:21 / 20.05.2022Коментари ()1008
©
Пловдив посреща световният шоубизнес! На 26, 27 и 28 май 2022 г. близо 200 делегати и музиканти от над двайсет държави ще се включат в първото издание на Spike – българската музикална шоукейс конференция! Всеки участник във форума е доказан професионалист в музикалният бизнес.

Три дни в активна работа в Пловдив ще прекарат топ музикални мениджъри, артистични агенти, специалисти по авторски и дигитални права и маркетинг и една голяма красива и артистична група музиканти! Интересът към Пловдив и възможностите, които предлага като културна столица на България е много голям – това доказва списъка от хора, които пристигат за да споделят опита си, но и за да видят уникалните условия за музикален туризъм, които града предлага.

Също така, представителите на глобалната музикална индустрия ще се запозная с българската музикална сцена, като акцента е върху младите артисти. През тези три дни в Пловдив ще бъдат и много представители на българската музикална индустрия.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Delegati-i-muzikanti-ot-nad-20-durzhavi-shte-se-vklyuchat-v-purvoto-izdanie-na-Spike-1270157
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.